Close search

Домашна маска от лимонов сок, белтък и олио за по-млада кожа на врата и деколтето

Домашна маска от лимонов сок, белтък и олио за по-млада кожа на врата и деколтето Подмладете кожата на врата и деколтето с маска от лимонов сок, белтък и олио Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всички знаем колко полезни за здравето са лимоните. В комбинация с белтък и олио те помагат и за здравето, добрия вид и подмладяването на кожата.

За целта от тези продукти е необходимо да си направим домашна маска, която споделят колегите от framar.bg. Ето я и нея:

Необходимите съставки вече са ясни: 1 суров яйчен белтък, сока от 1 лимон и 1 супена лъжица натурално растително масло (зехтин, сусамово, слънчогледово олио или друго по желание).

Разбийте добре белтъка и прибавете към него олиото и лимоновия сок. След като почистите и масажирате кожата на врата и деколтето с хладка вода, нанесете равномерно маската. Задръжте я за около 15-20 минути и отново изплакнете с хладка вода. Накрая нанесете овлажняващ крем или малко количество от същото растително масло.

Тази маска е идеална и за избелване на кожата, особено ако прибавите и сок от краставица. Когато я прилагате редовно, ще се отървете от лунички и старчески петна по деколтето и шията, тъй като лимоновият сок и краставицата проявяват естествени избелващи свойства. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност