Свински шишчета от бут на грил тиган
Ниво: лесно
Порции: 4
Продукти
- 1 с.л. червен пипер
- черен пипер
- риган
- сол
- олио
- 1 червена чушка
- 1 голяма глава кромид лук
- 1 зелена тиквичкa
- 500 г свински бут
- 2 стръка розмарин
Начин на приготвяне
1. Нарязваме свинския бут на кубчета. Мариноваме го с малко олио, червен пипер, черен пипер, риган и сол.
2. Нарязваме на парченца зеленчуците и започваме да редим шишчетата.
3. Загряваме грил тиган и слагаме шишчетата в тигана, заедно със стръкчетата пресен розмарин.
4. Печем на умерено силен котлон (напр. степен 7 от 9), като обръщаме шишчетата по няколко пъти. След като станат готови, ги слагаме в дълбок съд и покриваме с капак, за да се отпуснат.
5. Сервираме след около 10 минути със салата по желание.
принтирай
приготви
добави в любими
6 Коментара
arabic poems. Enjoy reading and listening to the best Arabic poems with explanation! Discover the most famous Arab poets and the beauty of the Arabic language through poetry.
arabic poems
Really impressed with this concrete driveway
Really impressed with this concrete driveway
This recipe sounds delicious! The mix of herbs and spices must give the pork such a rich flavor. I love how simple yet flavorful grilling can be—almost reminds me of the Fnaf vibe, where things seem straightforward but pack a punch. The fresh rosemary is a nice touch too—bet it smells amazing while cooking!
These pork skewers look delicious! Grilling them brings out such a nice flavor. The red pepper and zucchini sound like a great combo. It reminds me of trying to navigate those tricky levels in Slope Game, you have to be precise and quick!
This looks delicious!
Henry | cracked driveway