Close search

Свински шишчета от бут на грил тиган

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 Червено вино

Свински шишчета от бут на грил тиган photo-credit Лесни и вкусни свински шишчета със зеленчуци

Начин на приготвяне

1. Нарязваме свинския бут на кубчета. Мариноваме го с малко олио, червен пипер, черен пипер, риган и сол.

2. Нарязваме на парченца зеленчуците и започваме да редим шишчетата.

3. Загряваме грил тиган и слагаме шишчетата в тигана, заедно със стръкчетата пресен розмарин.

4. Печем на умерено силен котлон (напр. степен 7 от 9), като обръщаме шишчетата по няколко пъти. След като станат готови, ги слагаме в дълбок съд и покриваме с капак, за да се отпуснат.

5. Сервираме след около 10 минути със салата по желание.

6 Коментара

  1. Small
    arabic poems

    arabic poems. Enjoy reading and listening to the best Arabic poems with explanation! Discover the most famous Arab poets and the beauty of the Arabic language through poetry.
    arabic poems

  2. Small
    ROck

    Really impressed with this concrete driveway

  3. Small
    ROck

    Really impressed with this concrete driveway

  4. Small
    Louie Brooks

    This recipe sounds delicious! The mix of herbs and spices must give the pork such a rich flavor. I love how simple yet flavorful grilling can be—almost reminds me of the Fnaf vibe, where things seem straightforward but pack a punch. The fresh rosemary is a nice touch too—bet it smells amazing while cooking!

  5. Small
    Shaunta Harris

    These pork skewers look delicious! Grilling them brings out such a nice flavor. The red pepper and zucchini sound like a great combo. It reminds me of trying to navigate those tricky levels in Slope Game, you have to be precise and quick!

  6. Small
    henry

    This looks delicious!
    Henry | cracked driveway

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност