Close search

Рибай стек със зехтин

2.8
от общо 130 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Рибай стек със зехтин photo-credit Рибай стек със сос от червено вино

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Подсушете стековете много добре, след което ги подправете с малко сол и черен пипер.
  2. Сипете в добре загрят оребрен тиган 1 с.л. зехтин и сложете стековете да се сотират за по 4 минути (това е оптималното време, за да получите полуизпечени стекове) от всяка страна. Много е важно преди да сложите стековете да се убедите, че тиганът наистина е много горещ. 
  3. След като са готови стековете ги прехвърлете в голяма чиния и ги покрийте с фолио. Оставете ги така около 3 минути. 
  4. Сервирайте.
Още от : месо

1 Коментар

  1. Small
    BMI Calculator

    Интересно, апетитно предложение за рибай стек със зехтин от Kulinaria.bg! Честно казано, 15 минути ми се струва доста бързо, но ще пробвам. Звучи вкусно, особено ако наистина тиганът е много горещ, както казват. Може би ще е по-здравословно от използването на някакъв bmi calculator, хаха!

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност