Close search

Агнешко печено с билки здравословноApple

3.0
от общо 127 гласа
Време: 135
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с 4 Бяло вино

Агнешко печено с билки photo-credit Ароматно агнешко печено с билки

Продукти

Начин на приготвяне

1. Измиваме и подсушаваме агнешката плешка. Посоляваме я и поръсваме с червен пипер и я поставяме в намаслена тавичка.

2. Нарязваме билките и ги смесваме с мекото масло, като правим паста. Намазваме плешката обилно с маслото. Поливаме със зехтин и топла вода, около 2 см. в тавичката.

3. Покриваме с фолио и слагаме във фурната на умерена температура за около 1 час. След това сваляме фолиото и започваме да поливаме със соса от печенето. Ако е необходимо доливаме малко вода и зехтин. Печем още около 30-40 мин. докато месото се зачерви.

4. Приготвяме зелена салата за гарнитура.

1 Коментар

  1. Small
    Rose

    To make a paste, chop the herbs and combine them with the soft butter. Apply a thick layer of butter to the shoulder. Add around 2 cm of warm water and olive oil. in the fryer. - sash window repair

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност