Close search

Печени ребърца с чесън на барбекю

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч. и 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печени ребърца с чесън на барбекю photo-credit Печени ребърца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соса, в който сме сложили чесъна.  
  2. Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 
  3. Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос. 
  4. Сервираме ги с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност