Close search

"Гладни момичета" - вашето ново реалити приключение!

"Гладни момичета" - вашето ново реалити приключение! "Гладни момичета" - нежно, красиво, експертно забавление, което ще ви накара да оближете пръстите си! Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На 03.11.2012 г. стартира невиждан до сега крос-медия проект, носещ провокиращото име “Гладни момичета”. Форматът на шоуто съчетава елементи на кулинарно-туристическо реалити, модерна документалистика и лайфстайл журналистика. HD камерата, изключителното внимание към детайлите, перфектният монтаж превръщат предаването в истинска наслада за сетивата.

В унисон с новаторския си имидж, "Гладни момичета" залага на две нови лица за българския зрител. Водещи на шоуто са Деси и Сандра. Момичета обикалят страната и чужбина в търсене на следващото специално и непознато място, което предлага вкусна храна, жива музика, добра компания, интересни домакини... Първият сезон на предаването е посветен на българското Черноморие и незабравимите мигове на Лято 2012.

За момичетата – Сандра и Деси – можем да кажем по няколко думи:

Сандра Блажева е млада художничка, в момента подготвя поредната си 3-та самостоятелна изложба. Една от темите й са отраженията – буквални и преносни, отражения на светлина, фасади, градските улици. Рисува от малка, израснала е в семейство на български художници, сред произведения на изкуството. Сандра е учила и балет, откъдето има и гъвкавата си и стройна фигура. Сандра е на 24 години.
Сандра не е кулинарен експерт, а истински любител и търсач на вкусни ястия. Обича изненадите и няма световна кухня или експериментално ястие, което да не й е любопитно да опита.

Деси е още по-малка, скоро стана на 18. Тя има разнообразен опит в традиционните и модерни танци. Преди години активно е репетирала български фолклорни танци, след това започва да се занимава с хип-хоп, дъб-степ. Има сериозен опит и вкус към латино и салса. Напоследък репетира активно в школа по индонезийски танци, които се изъплняват с особено изящество и в специални костюми, с помощта на големи ветрила.
Деси е много активен, спортен, енергичен характер. Тя е готова да опитва различни приключения, които проектът "Гладни момичета" й предлага: гмуркане под вода, пътешествия и екзотични менюта. Деси също е кулинар-любител, никога не се е занимавала специално с готварско изкуство, но й доставя огромно удоволстви еда помага на майстор-готвач – да реже, да пасира, да разбърква и да бели, подслажда и да аранжира готови ястия.

В кулинарното пътешествие компания ще им прави и Нина, за която дегустирането на храни и вино е нещо повече от хоби, защото е главен редактор на сайт - Kulinaria.bg.

Шоуто ще се излъчва едновременно по тематичния канал за храни, напитки и здравословен начин на живот Fiesta TV и Kulinaria.bg - медия за най-добрите авторски рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии.

"Гладни момичета" е съвместен проект на Xenium Media, Fiesta TV и Manifactura. Всички епизоди на шоуто може да гледате на www.kulinaria.bg от 03.11. 2012 г.

"Гладни момичета" - нежно, красиво, експертно забавление, което ще ви накара да оближете пръстите си!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност