Close search

Телешки черен дроб с лук на фурна

Добавено от Master Chef
Видяна: 17074 Телешки черен дроб с лук на фурна

Продукти

За 4 порции:
600-700 гр. телешки черен дроб
2-3 глави лук
дафинов лист
сол
черен пипер
100 мл. червено вино
1-2 червени чушки

Начин на приготвяне

1. Измиваме и обелваме ципата на черния дроб.
2. Нарязваме го на парчета и овкусяваме с подправките, добавяме и виното и нарязания лук и червените чушки.
3. Печем в огнеупорна тенджерка с капак около 30-40 мин. и след това сваляме капака, да се запече още 10-15 мин.

2 Коментара

  1. Small 76144dede55410527332275ae451ae1a2329dc6b83ea4bc5f2d665dd22caa65e
    Kulinaria.bg

    Можете да добавите 3-4 с.л. олио и да печете на 180 градуса.

  2. Small
    Анонимен

    Въпроси:
    1. Мазнина?
    2. Градуси на фурната?

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност