Шоколадов сладкиш
Продукти
Начин на приготвяне
- Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното разтваряне на парченцата шоколад.
- Разбъркваме сместа много добре и я оставяме да се охлади леко.
- През това време в дълбока купа смесваме захарта, яйцата, брашното, бакпулвера, солта и ванилията, и ги разбиваме до получаването на гладка смес. Към нея прибавяме шоколадовата смес и отново разбъркваме до получаване на еднороден цвят.
- Сместа изсипваме в малка кръгла или правоъгълна тавичка и печем около 45 минути, при температура 160 градуса.
- След като се изпече сладкишът, го оставяме да се охлади и го поръсваме с пудрата захар.
Козуначени кифлички
Разбиваме маята с малко брашно и прясно мляко. Оставяме я около 20 минути, за да набухне.Затопляме ле...
Кюфтета от леща
Сваряваме лещата много добре, така, че да стане на гъста каша.Прекарваме я през машинка за месо и я о...
2 Коментара
Bamboo is very versatile for producing different grain and color options bamboo flooring. This versatility is better than any hardwoods which is always with a fixed dimension. Prefinished bamboo floors with tongue and groove keep costs much down and simple installation. Durability of bamboo floors is equal to or even higher than most of hardwood species, 25% harder than oak or maple.
Bamboo flooring has a wide range series like solid, strand woven, engineered, click lock, hand scraped etc. Bamboo floor also has a variety of colors like natural, carbonized, strand natural, strand carbonized, strand tiger. yinai building material, outdoor swim spa, homesun solar, outdoor bamboo decking, bamboo plywood, bamboo veneer, strand woven bamboo flooring, click lock strand woven bamboo flooring, solid bamboo flooring, spc flooring, bamboo flooring supplier, natural bamboo flooring, moso bamboo flooring, bamboo flooring company, disposable reusable bamboo chopsticks, bamboo panels, bamboo lumber, bamboo beam, bamboo flooring
Този сладкиш го правя много пъти по тази рецепта и се получава. Странно защо на г-жа Георгиева не се е получил..Отгоре го намазвам леко със сладко от ягоди и поръсвам с кокосови стърготини. Божествено става!