Пица с авокадо

Продукти

  • 150 г тесто за пица
  • 50 мл. доматено пюре
  • 1 авокадо
  • 100 г пилешко филе леко "зашечатано" на тиган
  • 80 г кашкавал
  • 40 г моцарела
  • рукола за поръсване

Време: 25 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa s avokado

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос, моцарелата, настъргания кашкавал и пилешкото филе нарязано на парчета с големина според вкуса ни.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.
  4. Преди сервиране добавяме почистеното и нарязано на тънко авокадо и поръсваме с руколата.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".