Печена царевица с пармезан
Продукти
Начин на приготвяне
- Заливаме царевицата със студена вода и я оставяме да постои около 30 минути. След това я подсушаваме.
- Обелваме листа на кочаните.
- В купичка смесваме маслото, ригана и солта.
- Намазваме всеки кочан много добре с маслената смес.
- Загряваме скарата и печем царевицата около 10 минути, или докато зърната омекнат и придобият лек загар.
- Поръсваме с пармезана, по желание може да поръсим и с малко прясно изцеден лайм и сервираме.
Съвет:
След като е готова царевицата, може да я задушим леко за по-сочен вкус, като я увием във фолио.
Пица с картофи
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Върху него слагаме нарязаният...
принтирай
приготви
добави в любими
2 Коментара
That is great submit and also i spend time you just read this kind of submit. your blog will be great and you also have got excellent employees within your website. great revealing keep it up. mmo private server
I’ve noticed that people are becoming more mindful of their digital habits. Even though tools like buy instagram followers are widely available, many choose to engage naturally instead. It’s a positive shift toward more genuine interactions.