Печена тиква с мед и орехи
здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
- Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути.
- След като тиквата е изпечена, поръсваме с канела и смляни орехи и мед.
Шоколадова торта "Трюфел"
Нарязваме/накъсваме маслото на парченца.В купа натрошаваме бисквитите на ситно, смесваме ги с маслото...
Печено сирене "Халуми"
Намазваме сиренето с малко зехтин, поставяме го в тавичка върху хартия за печене.Печем на скара или в...
принтирай
приготви
добави в любими
5 Коментара
I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i’m happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this website and give it a look regularly. jnetoto
You could certainly see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart. bandar toto macau
Моля, поправете рецептата-мед не се приготвя над 60 градуса, защото става опасен. След като се извади тиквата тогава се слага мед.
Благодарим за коментара, коригирахме рецептата.
Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!