Пълнени тиквички с гъби и сирене

Продукти

  • 1 ч.л. риган
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 щипка черен пипер
  • 1 к.л. сол
  • 2 червени чушки
  • 8 гъби
  • 1 глава лук
  • 220 г сирене
  • 2 тиквички

Начин на приготвяне

  1. Използвайте не много големи тиквички. 
  2. Нарежете ги на две, така че да се получат пънчета и ги издълбайте, но не до кората. 
  3. Направете плънката от сиренето, нарязаните гъби, лук и чушки, и вътрешността на тиквичките, които запържете в загрятата мазнина. Овкусете със сол, пипер и риган. 
  4. Напълнете тиквичките и ги запечете на средна температура до готовност на тиквичките.