Close search

Миди с ориз и скариди

1.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Миди с ориз и скариди photo-credit Ароматни миди с ориз и скариди

Начин на приготвяне

1. Задушаваме лукът със зехтина в дълбок тиган. Прибавяме доматения сос и водата.

2. След като заври слагаме ориза.

3. Когато ориза е почти сварен, добавяме измитите миди и скариди.

4. След като ястието е готово, добавяме сол и копър. По желание настъргваме пармезан.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    Looks expensive! My tape and texture drywall team is very curious about how it tastes.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност