Крем карамел с какао в тава за лазаня

Продукти

  • 10 яйца
  • 1 литър прясно мляко
  • 8 с.л. захар (или на вкус)
  • 2 пак. ванилия
  • 30 г захар за карамелизиране
  • 2 с.л. натурално какао
  • 1 с.л. пудра захар за поръсване

Време: 55 мин.
Ниво: лесно

Large 2014 12 15 14 15 18 0200 0

Начин на приготвяне

  1. В купа разбиваме с миксер последователно яйцата, захарта, ванилията, какаото и млякото. 
  2. Карамелизираме захарта и я изсипваме на дъното на тавата. Разпределяме равномерно и изсипваме сместа. 
  3. Поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна и печем около 40 минути. 
  4. Изваждаме от фурната и изчакваме да изстине.
  5. След това поръсваме с пудра захар и сервираме.

Крем карамел с какао в тава за лазаня може да приготвите с уредите на Tupperware