Картофена салата със сьомга

Продукти

  • 2 картофа
  • 1 морков
  • 2 варени яйца
  • 200 гр пушена сьомга
  • 2 с.л. каперси
  • 1 кисела краставичка
  • 1 глава червен лук
  • 1 ч.ч. грах от консерва
  • 5 с.л. сметана
  • 3 с.л. майонеза
  • 1 с.л. горчица
  • сол
  • черен пипер

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large kartofena salata sas syomga

Начин на приготвяне

1. Сваряваме картофите и моркова и оставяме да се охладят. Нарязваме сьомгата, краставицата и лука на ситно. Добавяме и нарязаните на кубчета картофи и морков.

2. Разбъркваме продуктите и добавяме сметаната, майонезата, горчицата, сол и черен пипер на вкус.

3. За декорация може да използваме пресен копър и резен лимон.