Close search

Чорбаджийска туршия

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Чорбаджийска туршия photo-credit Чорбаджийска туршия

Продукти

Начин на приготвяне

1. Приготвяме два буркана по 1 1/2 л. Почистваме морковите и целината и нарязваме на кръгчета. Отстраняваме дръжките на чушките, като ги оставяме със семената.

2. Нареждаме в бурканите чушките, морковите и целината. Разпределяме аспирините, оцета, солта и захарта в бурканите. Завираме 3 л. вода и заливаме зеленчуците. Затваряме плътно бурканите и ги обръщаме.

3. Оставяме да изстинат и ги обръщаме обратно и ги прибираме на прохладно място. След около 20 дни, туршията е готова за консумация.

1 Коментар

  1. Small
    Dustin

    After allowing them to cool, flip them over and keep them somewhere cool. The pickle is ready to consume after around 20 days. - tree removal christchurch

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност