Чорбаджийска туршия
Продукти
Начин на приготвяне
1. Приготвяме два буркана по 1 1/2 л. Почистваме морковите и целината и нарязваме на кръгчета. Отстраняваме дръжките на чушките, като ги оставяме със семената.
2. Нареждаме в бурканите чушките, морковите и целината. Разпределяме аспирините, оцета, солта и захарта в бурканите. Завираме 3 л. вода и заливаме зеленчуците. Затваряме плътно бурканите и ги обръщаме.
3. Оставяме да изстинат и ги обръщаме обратно и ги прибираме на прохладно място. След около 20 дни, туршията е готова за консумация.
Пиле с бамя
1. Почистваме бамята от дръжките и я накисваме в оцет и 2 ч.ч. вода2. Нарязваме пилето на порции и го...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
After allowing them to cool, flip them over and keep them somewhere cool. The pickle is ready to consume after around 20 days. - tree removal christchurch