Close search

Чабата с тиквички

3.5
от общо 127 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4

Чабата с тиквички photo-credit Вкусна чабата с тиквички

Начин на приготвяне

1. Нарязваме тиквичката по дължина на дълги ленти и овкусяваме със зехтин. Печем за 2-3 мин. на горещ оребрен тиган и добавяме сол.

2. Разрязваме хлебчетата на две по дължина и намазваме с масло. Слагаме тиквичките и сиренето "Гауда". Запичаме на фурна до разтапяне на сиренето.

3. Гарнираме с рукола и поднасяме топло. По желание можем да заменим тиквичките с патладжан.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    After cutting the bread in half lengthwise, sprinkle butter on it. Gouda cheese and zucchini should be added. Melt the cheese by baking it in the oven. - concrete driveway

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност