Бонбони "Рафаело" с рикота и мед

Продукти

  • 4 с.л. кокосови стърготини за овалване
  • 50 гр кокосови стърготини
  • 30 бр цели белени бадеми
  • 400 гр меко сирене рикота
  • 40 гр мед
  • 40 гр масло

Време: 140
Ниво: лесно

Large bonboni rafaelo s rikota i med

Начин на приготвяне

1. Разтапяме маслото на слаб огън, сваляме от котлона и добавяме медът.

2. Изчакваме да се охлади и добавяме рикотата и кокосовите стърготини. Слагаме в хладилник за около 2 часа, за да стегне.

3. С малка лъжичка загребваме и оформяме топчета, като в центъра на всяко слагаме цял белен бадем. Овалваме бонбоните в останалите кокосови стърготини.