Close search
Трябва да влезнете с вашия профил!

Вкусно у дома с Green Master: Филе от бяла риба

Вкусно у дома с Green Master: Филе от бяла риба Филе от бяла риба на барбекю тиган Photo credit sticker

Свикнали сме да възприемаме здравословната храна като нещо необходимо, но далеч не вкусно, като нещо принудително. Нима трябва да е така?

Едва ли. От Green Master също са на мнение, че полезно и вкусно могат да вървят ръка за ръка и това го показват със серията си домакински съдове за готвене.

Тази серия я тестваме сега и днес спираме вниманието си върху барбекю-тигана XXL за шницели и риба със стъклен капак (35 х 24 см), в който ще приготви филе от бяла риба.

Ето какво ще е нужно за рецептата:

- 450 г филе от бяла риба
- 1 к.ч. зехтин
- 1 к.ч. прясно мляко
- 1 с.л. оцет
- черен пипер на вкус
- сол на вкус

А сега да видим какви са стъпките по приготвянето на това вкусно ястие.

Поръсваме филето с млякото, оцета, черен пипер и сол на вкус, и го оставяме да престои 1 час (на стайна температура). След това го изцеждаме от млякото и го потапяме в зехтина.

Филето печем в нагорещения барбекю-тиган, като го обръщаме да се изпече добре и от двете страни.


Основното предимство на барбекю-тигана на Green Master е специалното незалепващото и незагарящо каменно покритие STONELINE, което позволява да готвим с почти никаква или въобще никаква мазнина. Оставяте месото или рибата сами да пуснат мазнина и сокове и да се сготвят по най-добрия възможен начин, за което спомага и оребреното дъно на тиганаТака ястието става едновременно вкусно и се премахва вредният елемент на пърженото. 

Голям е, може да събере много храна и да я изпържи без проблем. Дизайнът е удобен, а възможността да се готви на по-висока температура - 260 градуса, без това да влияе на дръжката, която няма да се нагрее и няма да се плъзга в ръката ви, е допълнителен плюс.

Ако си падате по задушеното пък, с помощта на стъкления капак, можете спокойно да задушавате.

А ето как се получи и нашата бяла риба.

А ние продължаваме да тестваме уредите на Green Master, така че очаквайте скоро новите ни предложения.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност