Close search

Ол инклузивът на българското черноморие - пюре и чорба от снощната гарнитура

Ол инклузивът на българското черноморие - пюре и чорба от снощната гарнитура Ол инклузивът на българското черноморие Photo credit sticker

Лъскавите хотели по морето държат туристите на пости. Те им пробутват евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани, които са всеки ден в менюто за ол инклузива, разказват потърпевши пред в-к "Телеграф". 

Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля. Така варените картофи от снощи, днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба. 

Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна и до туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо. 

Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню. Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност