Close search

Да отслабнем с вкусните кайсии

Да отслабнем с вкусните кайсии Още от началото на юни, та чак до края на август, можем да се насладим на сладката свежест и сладост на кайсията. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Още от началото на юни, та чак до края на август, можем да се насладим на сладката свежест и сладост на кайсията. Това е един от най-вкусните и най-полезни летни плодове. Всъщност всички те са изключително полезни. И безспорно пълни с полезни вещества. Но когато започнат да падат цените по пазарите на кайсията, вероятно ще ви дойде наум, че би било добре да си направите, ако не диета, то поне разтоварващи дни с този плод. И ще ви подкрепя с две ръце. Освен, че са ниско калорични, каисиите са чудесно слабително, което прочиства стомаха, пълни са с бетакаротин, както всички оранжеви плодове и зеленчуци (което помага на очите)...и са вкусни, както вече казах. А кой не би искал вкусна диета, с която да свали излишните килца?

Прилагането на една диета с кайсии в рамките на 5 дена спомага да постигнем отслабване в рамките на 2-3 килограма и то главно в областта на корема. Та, даже и да нямате много килограми в горница, то не е зле да имате дни, в които сте се посветили изцяло на консумацията на пресни и свежи плодове. Заслужава си, ще видите.
Ползите от кайсиите. След като ви агитирам така яростно за плодова диета с кайсии, не мога да не споделя с вас и ползите от нея. Кайсиите наред с останалите плодове са богати на фибри, но освен това имат и много витамин А. В 150 грама кайсии се съдържа около 60% от препоръчителната доза витамин А, а може би знаете, че този витамин наред всички останали предимства, спомага и за равномерния и дълготраен тен , т.е. с помощта на тази диета не само ще отслабнете, но и ще може да запазите по-дълго шоколадовия си тен.

Диета с кайсии за отслабване
И така, диетата се пази пет дни. Не повече, защото след това може да си повредите стомаха. След това е необходимо да направите зареждащ ден с доза протеини, за да задържите резултатите. За целта може да хапнете повече пилешко месо.

За целия ден трябва да консумирате 4 килограма кайсии, като ги разделите на осем порции. Закуската започва в 9:30, а вечерята е не по-късно от осем вечерта. Първият ден трябва да са добре узрели, за да стимулирате функцията на червета, а с всеки следващ ден, нека да са по-твърди и не така узрели.

Но освен кайсии, може да хапвате и други неща, като таратор, мюсли, плодови пресни нектари, но без захар. Пиенето на голямо количество вода има значение при повечето диети за отслабване, защото до известна степен постиска глада.

За да се предпазите от йо-йо ефекта на шестия ден, хапнете поне 400 грама пилешко филе разпределено в 5 хранения.

Източник: ohboli.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност