Зелена салата с червен лук, маслини и моцарела

Продукти

  • 1 краставица
  • риган
    на вкус
  • 10 г маслини
  • 60 г моцарела
  • зехтин
    на вкус
  • 1 домат
  • 1 зелена салата
  • 1 глава червен лук
  • лимонов сок
    на вкус

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и накъсваме салатката. Поставяме я в купа. 
  2. Измиваме и нарязваме домата и краставицата, и ги одобавяме към салатата. 
  3. Почистваме, измиваме и нарязваме лука. Добавяме и него. 
  4. Добавяме маслините, моцарелата, зехтин и лимонов сок на вкус. 
  5. Разбъркваме внимателно. 
  6. Порсъваме с риган на вкус и сервираме.