Талиатели с филе от бяла риба

Продукти

  • 20 г личи
  • 5 г сол
  • 5 г бял пипер
  • 50 г спанак
  • 50 г броколи
  • 1 морков
  • 100 г талиатели
  • 80 г филе от бяла риба

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме талиателите в посолена вода за 5-6 минути. 
  2. Вече сварените телиатели объркваме със зехтин за да не залепнат и изсъхнат. 
  3. Овкусяваме добре филето риба със сол и бял пипер, и го запичаме от двете страни в нагорещен тиган за 2-3 минути от всяка страна. 
  4. Обелваме личите и задушаваме зеленчуците, до тяхното леко омекване. 
  5. Вече готовите талиатели гарнираме с филето бяла риба, личите и задушените зеленчуци.
  6. Сервираме.