Close search

Свинско с гъби

4.8
от общо 131 гласа
Време: 80 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Свинско с гъби photo-credit Свинско с гъби, пресен лук и ароматни подправки

Продукти

100 г съдържат:

  • 200 калории
  • 15 г мазнини
  • 20 г протеини
  • 5 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме свинското месо на малки парчета. 
  2. Приготвяме марината от олиото, лимоновия сок, червения пипер, захарта, горчицата, индийското орехче, сол и счукания чесън. Слагаме в нея резените от месото за няколко часа. Изваждаме месото от маринатата, подсушаваме и запържваме в маргарина. 
  3. Нарязваме лука на ситно, чушките - на ивици, и ги добавяме към месото. Задушаваме на слаб огън до пълното омекване на месото. Посоляваме. 
  4. Междувременно почистваме гъбите, измиваме ги и ги нарязваме на резенчета. Задушаваме ги в краве масло, докато добият кафеникав цвят и ги добавяме към ястието. 
  5. За гарнитура може да предложим задушен ориз и салата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност