Спаначена салата с авокадо и киноа

Продукти

  • 1 консерва риба тон
  • 1 авокадо
    , почистено и нарязано на големи лентички
  • 40 г чери домати
  • 40 г броколи
  • 40 г репички
  • 40 г краставици
  • 20 г киноа
  • 100 г спанак
  • маслини
  • лайм
  • зехтин
  • сол

Начин на приготвяне

  1. Зеленчуците се измиват и почистват. 
  2. Спанака се накъсва а останалите зеленчуци нарязват. 
  3. Киноата се вари до готовност 10-20 минути зависи от продукта. 
  4. Смесваме продуктите и ги оформяме в подходяща чиния, овкусяваме със зехтин, зелен лимон и сол. 
  5. Добавяме рибата тон, маслините и авокадото, и сервираме.