Сандвич с царевична питка

Продукти

  • 30 г кашкавал
  • 2 ч.л. масло
  • 1 домат
  • 1 листо зелена салата
  • 1 царевична питка
  • 120 г бекон запечен

Време: 15 мин.
Ниво: лесно

Large sandvich s tsarevichna pitka

Начин на приготвяне

  1. Запичаме леко питката във фурна, за около 3-4 минути (на 170 градуса).
  2. Изваждаме я и я разрязваме на две. Отстраняваме половината от вътрешността й.
  3. Намазваме ги с по 1 ч.л. масло.
  4. Нарязваме кашкавала на тънко и слагаме и на двете половини по част от него. Върху едната слагаме нарязаният домат, а върху другата накъсаното листо зелена салата. Върху домата добавяме бекона, а върху зелената салата парче кашкавал. 
  5. "Затваряме" сандвича, като съберем двете половинки на питката.
  6. Сервираме със салата по избор.