Сандвич с рукола

Продукти

  • 1 чабата
  • 50 г рукола
  • 100 г прошуто
  • 50 г кашкавал
  • 0,5 глава червен лук
  • 20 г маслини
  • 1 телешко кюфте
  • 40 г синьо сирене

Начин на приготвяне

  1. Срязваме чабатата на две през средата.
  2. Почистваме и нарязваме лука, кашкавала, прошутото  и маслините на лентички. 
  3. Сиренето нарязваме на кубчета. Кюфтето на две.
  4. Върху едната половинка нареждаме лука, маслините, кюфтето, сиренето и кашкавала.
  5. Върху другата половинка слагаме руколата и прошутото.
  6. "Затваряме" сандвича като съединим двете половинки.
  7. Сервираме със салата по избор.