Пица с рукола

Продукти

  • 50 г рукола
  • 1 домат
  • 35 г доматен сос
  • 80 г кашкавал
  • 50 г топено сирене
  • 50 г моцарела
  • 200 г тесто за пица

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос и настъргания кашкавал. Добавяме топеното сирене, моцарелата и нарязаният на филийки домат.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 180 градуса, около 15-18 минути.
  4. След като извадим пицата от фурната я поръсваме с руколата.
  5. По желание, преди сервиране поливаме с малко лека майонеза.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".