Пица с кашкавал, моцарела и пресни домати

Продукти

  • 4 домата
  • 150 г кашкавал
  • 100 г моцарела
  • 1 тесто
    за пица, готово

Начин на приготвяне

  1. Измиваме доматите и ги нарязваме на кръгчета. Поставяме ги в купа. 
  2. Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  3. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме поставяме нарязания на филийки кашкавал, моцарелата и най-отгоре редим доматите. 
  4. Печем пицата в максимално загрята фурна, за около 10-15 минути или докато кашкавалът добие златист цвят.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".