Пица "Парма"

Продукти

  • 0,5 глава лук
  • 120 г пилешко филе
  • 300 г кашкавал
  • 50 г топено сирене
  • 50 г царевица , от консерва
  • 1 домат , ситно нарязан
  • 100 мл. доматен сос
  • 1 тесто за пица, готово

Време: 30 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa parma

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос и настъргания кашкавал. Добавяме нарязаните лук, домат и пилешко филе, топеното сирене и царевицата.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути. 
  4. По желание, преди сервиране поръсваме с малко риган и черен пипер.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".