Пиле "Жулиен"

Продукти

  • 5 стръка магданоз
  • 300 г кашкавал
  • 400 г гъби мариновани
  • 300 г кисели краставици
  • 1 ч.л. сол
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 200 г сметана
  • 300 г шунка
  • 300 г бекон
  • 2 бр. пилешки гърди

Време: 45 мин.
Ниво: лесно

Large pile zhulien

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на лентички. Пържим го до побеляване. 
  2. Прибавяме шунката, бекона, гъбите и киселите краставички, нарязани на лентички. 
  3. Подправяме със сол и черен пипер на вкус. 
  4. Изсипваме в тавичка, добавяме сметаната, топеното сирене, настъргваме кашкавала и запичаме, до зачервяване.
  5. Сервираме ястието топло, поръсено със ситно нарязан магданоз.