Пикантни свински ребърца с мед и сос "Табаско"

Продукти

  • 0,5 ч.л. кимион
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. балсамов оцет
  • 2 с.л. мед
  • 8 с.л. кетчуп
  • 2 с.л. сос "табаско"
  • 1,5 кг. свински ребра
  • 0,5 ч.л. къри
  • 0,5 ч.л. чесън на прах

Време: 4 ч. и 30
Ниво: лесно

Large pikantni svinski rebartsa s med i sos tabasko

Начин на приготвяне

  1. Разбъркваме добре кетчупа, соса "Табаско", меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер,  кимиона, чесъна на прах и кърито.
  2. Слагаме ребърцата и объркваме, най-добре с ръце.
  3. Оставяме на хладно за 4-6 часа. 
  4. Печем на скара или барбекю.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.