Close search

Печени пилешки бутчета със зехтин и чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печени пилешки бутчета със зехтин и чесън photo-credit Печени пилешки бутчета със зехтин и чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер, ригана и чесъна в бутчетата. 
  2. Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
  3. Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
  4. Сервираме веднага.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност