Close search

Пълнени яйца с шафран

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Пълнени яйца с шафран photo-credit Пълнени яйца с шафран

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина.
  2. Изваждаме жълтъците. От върховете на белтъците изрязваме малко, за да стоят яйчените половинки изправени.
  3. Намачкваме жълтъците с вилица, заедно със сиренето, маслото, шафрана, червения пипер, черния пипер и сол на вкус.
  4. От сместа се оформяме 8 топчета, които поставяме в кошничките от белтъците.
  5. Преди сервиране, по желание поръсваме с малко червен пипер.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност