Омлет с кашкавал и кисело мляко

Продукти

  • черен пипер
    на вкус
  • 2 с.л. кисело мляко
  • 20 г зехтин
  • сол
    на вкус
  • 1 глава лук
  • 100 г кашкавал
    настърган
  • 40 г моцарела
  • 2 яйца

Начин на приготвяне

  1. Счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме настърганият кашкавал, нарязаният лук, сол и черен пипер на вкус. 
  2. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  3. Сместа пържим от двете страни до готовност.  
  4. Омлетът поднасяме топъл, гарниран с киселото мляко и няколко стръкчета магданоз, по желание.