Close search

Люти чушки в бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Люти чушки в бекон photo-credit Апетитни люти чушки в бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме добре чушките и ги срязваме на две през средата.
  2. Увиваме ги внимателно в листчетата бекон.
  3. Пробождаме ги с клечки за шиш за да ги фиксираме. 
  4. Изпичаме ги върху нагорещено барбекю или тиган.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    Нищо не пречи да сложите малко сирене преди бекона, така ще се получи още по-вкусно! Проверено!

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност