Азиатска нудъл супа с пуешки ролца

Продукти

Начин на приготвяне

1. Почистваме пресния лук и го нарязваме по дължина на две. Разстиламе пуешките шницели, начукваме ги леко през прозрачно домакинско фолио и ги намазваме с горчица, поръсваме със сол и черен пипер. Навиваме ги на рулца и стягаме с кухненски канап.

2. Измиваме зеленчуците, нарязваме ги на тънки и къси лентички. Задушаваме ги в сусамовото олио, добавяме кърито и лимоновия черен пипер, заливаме с пилешкия бульон и кокосовото мляко.

3. Върху супата поставяме кошничка за варене на пара и в нея слагаме пуешките ролца и задушаваме около 8 мин. Отстраняваме кошничката и добавяме азиатските нудъли в супата, както и рулцата, като преди това ги срязваме на по-малки половинки.

4. Сваряваме до готовност нудълите и сервираме супата с пресен кориандър. Добавяме още сол и пипер на вкус.