Close search

Самоусъвършенстване чрез живи храни, без консерванти

Самоусъвършенстване чрез живи храни, без консерванти Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота“ Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Името на събитието говори само за себе си. Мотото е „Самоусъвършенстване чрез живи храни, без консерванти“. Организаторите описват форума като тридневен фестивал на здравословния начин на живот, натуралните продукти и личностното развитие.

В средата на юни, София ще бъде домакин на единадесетото издание на Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота“. В централата на Българския Червен Кръст, на 13 юни (петък) в 11.00 ч. ще бъде открито събитието, а след това първата лекция ще бъде изнесена от Наталия Кобилкина - основател на Любовна академия и първият сексолог, провеждащ семейни терапии, курсове и семинари.

В изложението участват над 60 фирми и търговци, които представят разнообразни продукти и услуги- натурални кремове, био гримове, български билки, модерни уреди за пречистване на водата и диагностициране. Над 30 лектора ще говорят на теми свързани с духовното развитие, правилното хранене и как да поддържаме тялото и ума здрави.

Сред имената на лекторите от изминалите десет издания на Международния форум - изложение виждаме д-р Людмила Емилова, д-р Георги Гайдурков и Мадлен Алгафари, а градовете в които са гостували са Велико Търново, Пловдив, Варна, Русе и Бургас. Събитието се радва на подкрепа от различни страни, както и на завиден зрителски интерес.

В единадесетото издание лекции ще изнесат Валери Добрев, д-р Валерий Шакола, Милена Голева и Еленко Ангелов и много други. За всички дами, гости на събитието, предлагаме демонстрационно гримиране с био козметика на Магдалена Роза, а на щанда на Рингана ще се извършва био- терапия за ръце.

Валери Добрев- изследовател, изучаващ въздействието и еволюцията на човекото светлинно тяло и съзнание, ще представи своебразна работилница по ръчно замесване на хляб, наречена „Хлябът Наш“. Ще разкрие някои тънкости и ще го заредите с енергия, а продукт от демонстрацията е пълнозърнест хляб от лимец и квас, както и много усмивки и добро настроение.

Д-р Валерий Шакола – иглотерапевт и консултант-психолог ще представи лекцията „Автогенен тренинг“, Милена Голева ще разкрие тайната на Закона за привличането и как да привлечем това, което ни липсва. Владимир Драгиев – изследовател на водата, ще говори за енергийното уравнение на здравето, Валентин Тасков – геронтолог и консултант по профилактика на здравето ще говори за Практическите аспекти свързани с геронтологията – наука за дълголетието, д-р Рада Алексиева ще говори за чревната ни флора.

Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” се превръща в основен фактор, свързващ здравословния начин на живот, екологично чистите продукти и личностното развитие, като отговоря на потребностите на клиентите и събира заедно производители, дистрибутори и водещи и изявени лектори.

Събитието ще се осъществи в рамките на три дни от 13 до 15 юни 2014 г. в гр. София, сграда на БЧК, адрес: ул. Джеймс Байчер 76, до Hill tower

Цялата програма може да откриете на www.forumizlojenie.com.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност