Close search

С какво се хранят известните личности?

С какво се хранят известните личности? С какво се хранят известните личности? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Известните личности водят много динамичен начин на живот: снимки, интервюта, събития и още куп ангажименти. Но все пак, като всеки човек и те се хранят. 

Те си имат лични готвачи, специализирани диетолози и професионални треньори, и това защото винаги трябва да изглеждат добре. 

Най-добрите ресторанти в света се борят за внимание и клиенти от международната сцена като по този начин вдигат своя имидж. Дори и най-големите холивудски звезди, обаче, не могат да устоят на изкушението да се тъпчат с порция пържени картофи, пица, пилешки крилца, с риск да изглеждат нелепо в очите на обикновения човек. 

Какво похапват знаменитостите, освен черен хайвер, трюфели и шоколад със златни нишки, проследиха от компанията за доставки на храна foodpanda. 

Никол Шерцингер обожава домашно сготвената храна. Тя смята, че няма нищо по-вкусно и здравословно от Хавайската кухня, която приготвя сама. Основно в менюто си включва месо с много подправки.

Катрин Зита Джоунс се награждава поне веднъж в месеца с бургер и пилешки крила от KFC. Както споделя самата тя: „Ям каквото обичам и мога да ви уверя, че се чувствам ужасно щастлива”.

Анджелина Джоли - Как поддържа перфектната си форма? Не, не е със строги диети и протеинови шейкове. Набляга основно на салати и много протеини. Почти всеки ден, включва към менюто си любимото шоколадово суфле.

Даниел Крейг - Последният 007 не пропуска и ден без консумация на торта с ванилов крем, а в основното му ястие задължително трябва да присъстват кълнове.

Бритни Спиърс смята, че шоколадът в комбинация с плодова салата „прави света по-добро място за живеене”. Без никакво чувство за вина заявява „Аз обичам шоколад!”

Джони Деп - „Кой не обича пица?” Как си представяте живота без това кръгло изкушение с хрупкава коричка, златисто сирене и невероятни домати?

Виктория Бекъм се храни с доста странни храни, които се смятат за деликатеси. В менюто си набляга на скакалци, които съдържат протеини и много полезни вещества.

Селена Гомез - тя е почитател на пържените картофи, но също така много обича кисели краставички, които за нейна радост се вписват идеално в диетата. 

Леонардо Ди Каприо - Помните какво се случи на оскарите тази година, нали? „Пица - мен” достави пици в залата. Тогава видяхме, че гостите от звездната сцена също си похапват вредни храни. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност