Close search

„Отново Прованс“

„Отново Прованс“ „Отново Прованс“ е последната част от трилогията на Питър Мейл Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

„Отново Прованс“ е последната част от трилогията на Питър Мейл, посветена на живота, нравите и особеностите на един от най-привлекателните региони на Франция. 

След четиригодишно отсъствие той се завръща, за да чуе разказа за престъпление от страст, да изгради въображаемо идеално село, да се разходи из Марсилия и да хапне в бивша бензиностанция. 

Посещава и нетрадиционно училище по парфюмерия, впуска се в ек-спедиция за издирването на съвършения тирбушон, планира да си засади собствена маслинова горичка и изследва тайната на провансалското дълголетие. 

Дава практични предложения за занимания в летен следобед, прекарва сутрин на пазар на трюфели и споделя няколко куриозни причини да харесваш Прованс. 

Потопен в многообразие от вкусове, звуци, миризми и цветове, читателят ще открие за пореден път прелестите на едно забележително място.

От автора на „Една година в Прованс“, „Прованс завинаги“, „Винена афера“, „Добра година“ и „Френски уроци“.

(Корична цена: 14 лв.)

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност