Close search

Лимони с чесън срещу високо кръвно

Лимони с чесън срещу високо кръвно Лимони и чесън борят високото кръвно Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всички знаем колко са полезни както лимоните, така и чесънът. В комбинация обаче, стават още по-мощни.

Само по една чаена лъжичка на ден от този чудодеен лек срещу високо кръвно налягане е достатъчна за трайно нормализиране на стойностите му, пише framar.bg

За да си го приготвите, ще ви бъдат необходими 400 грама чесън и 3 средно големи лимона. Обелете чесъна, а лимоните само измийте и изчистите и от семките. Направете еднородна смес от чесъна и лимоните, като ги смелите на блендер, пасатор или месомелачка.

Сложете сместа в стъклен съд, който се затваря добре и я оставете да престои на хладно и тъмно място в продължение на 24 дни. На следващия ден вече е готова за консумация. Приемайте я по следния начин: към 1 чаена лъжичка от сместа прибавете 10 - 15 капки клеева тинктура, 2 супени лъжици кисело мляко, 1/2 чаена лъжичка канела и 1 чаена лъжичка мед (по желание).

Разбъркайте и изпийте всичко наведнъж вечер преди лягане. На сутринта, вземете на гладно от същата смес, но без лимоните и чесъна. Още на първата седмица кръвното налягане се нормализира, но продължете лечението до изчерпване на приготвеното количеството от лека.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност