Close search

Лаврак на фурна

4.1
от общо 142 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Лаврак на фурна photo-credit Вкусен лаврак на фурна

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме добре рибата. Посоляваме я и я поръсваме с подправката за риба.
  2. Нарязваме лимона на кръгчета и ги нареждаме около и вътре в рибата.
  3. Поливаме със зехтина и бялото вино, и слагаме цялото стръкче девесил отстрани.
  4. Слагаме в тавичка, върху хартия за печене.
  5. Печем на около 200 градуса, за около 30-40 минути.

Съвет:

За гарнитура можем да приготвим салата от пресен спанак с домати и запечено козе сирене. Консумираме и с бяло вино.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    In our kitchen, every recipe is a story waiting to be told, a symphony of ingredients coming together to create magic on the plate. From the sizzle of onions in a hot pan to the gentle simmer of a rich broth, each sound whispers secrets of deliciousness waiting to be uncovered. koket.c.nu

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност